De voordelen van zonnepanelen op uw dak

Maak een afspraak

Zonnepanelen zijn milieuvriendelijk en een bron van energie. De zon vertegenwoordigt een gigantisch energiereservoir dat de mens gratis kan gebruiken om elektriciteit en warmte te genereren. Maar het beschermen van het milieu is niet alles wat u met het winnen van zonne-energie bereikt. Ook de lage energierekening aan het eind van het jaar is een prikkel om panelen op uw dak te plaatsen.

Het plaatsen van zonnepanelen


Wij plaatsen – in samenwerking met onze partnerorganisatie op het gebied van groene energie – zonnepanelen op de meest effectieve manier. Factoren die meespelen zijn de positie van uw dak ten opzichte van de zon, de grootte van het dakoppervlak en uw eigen energiebehoefte. Als u een elektrische auto rijdt heeft u meer voordeel van veel panelen op uw dak. Huishoudens die niet veel energie gebruiken, raden wij een kleiner aantal aan, omdat de gunstige teruglevering in de toekomst komt te vervallen. Pak de voordelen van gratis zonne-energie.

Neem contact op

Samenwerking met CGE uit Almere

Provario Daktechniek heeft een succesvolle samenwerking met het bedrijf Collectieve Groene Energie uit Almere. Zij zijn experts op het gebied van zonne-energie en vormen een perfecte aanvulling op onze diensten en vaardigheden. Met hun advies en uitgebreide netwerk laten zij zonnepanelen optimaal renderen. Alle contacten lopen via Provario, zodat u geen last heeft van dubbele afspraken of verborgen kosten. Wij blijven te allen tijde verantwoordelijk voor de hele klus.

Onze Galerij