Het aanleggen van lood- en zinkwerk vanuit Eindhoven

Maak een afspraak

Bescherm uw dak tegen lekkage en houtrot

Op daken worden vaak lood en zink gebruikt. Dit zorgt voor een duurzame afdichting van dakgoten en aansluitingen. Lood- en zinkwerken dienen tevens als een mooie afwerking van uw dak, kozijn of uitbouw en beschermen tegelijkertijd tegen lekkage en houtrot. De waterwerende dakelementen – als dakgoten, kilgoten en vergaarbakken – kunnen tegen weer en wind en gaan jaren mee.

Werken met lood vraagt ambachtelijk vakmanschap

Lood is een zacht, buigzaam en kneedbaar metaal dat geschikt is voor talrijke toepassingen. Het is corrosiebestendig en is bestand tegen de meest agressieve stoffen en oplossingen. Het aanbrengen van loodslabben en een hemelwaterafvoer vereist vakmanschap. Het patineren en aankloppen van lood vereist inzicht en gevoel. Het resultaat moet duurzaam zijn en ook het oog behagen. Met Provario Daktechniek heeft u een ervaren vakman aan het werk. Uw dak is voor jaren bestand tegen lekkages en houtrot. Een investering die loont.

Neem contact op

De voordelen van zink op uw dak

Zink is een zeer onderhoudsvriendelijk materiaal. Het heeft een lange levensduur en is relatief eenvoudig aan te brengen. Voor gevel- en daktoepassingen biedt het heel wat opties. Strakke lijnen zijn mogelijk maar ook gebogen of ronde toepassingen liggen binnen handbereik. Zink wint met de jaren aan kwaliteit, doordat zich op de zinken dakbedekking een platina laag vormt die het materiaal resistent maakt. En mocht u ooit overgaan tot het verwijderen van uw zinkwerken, weet dan dat het metaal 100% recyclebaar is.