Dakafwerking en onderhoud van dakgoten nabij Eindhoven

Vraag een offerte aan

Dakafwerking en dakonderhoud vereisen vakmanschap en een zorgvuldige planning, waarbij gekeken moet worden naar het kiezen van het juiste materiaal en het ideale ontwerp. Een dak van hoge kwaliteit beschermt tegen weer en wind. Het voordeel van een plat dak is het lage gewicht, het kostenbesparende ontwerp en de veelzijdigheid: het kan worden gebruikt voor groendaken, als dakterras of op een garage. Belangrijk hierbij zijn de professionele afwerking en vooral de juiste afdichtingstechniek. Met een goede thermische isolatie zorgt een schuin dak voor verlaging van de energiekosten. Bovendien kan een dak duurzaam en milieuvriendelijk zijn als er gebruik wordt gemaakt van moderne zonnetechnologie en energierenovatie. Provario Daktechniek kan uw dak grondig onderhouden om lekkage en houtrot te voorkomen. Lees hier meer over onze diensten.

De diensten van Provario Daktechniek

dakonderhoud

Dakonderhoud en dakafwerking

U laat uw dak niet alleen onderhouden om problemen voor te zijn. Een mooi afgewerkt dak is een lust voor een oog en een sieraad voor de buurt. Naast de maatregelen tegen waterschade, brengen wij de versiering waar u voor hebt gekozen aan op het dak.

werk aan dakgoten

Het belang van goede dakgootafwerking

Het is duidelijk wat het belang is van een goede afwerking van uw dakgoten: een dakgoot speelt een cruciale rol bij het afvoeren van hemelwater.

Doorsijpelend water – soms onzichtbaar – kan zorgen voor houtrot en als dat te lang doorzet, is de schade niet te overzien.

woonhuis

Alle werkzaamheden aan dak en muur

U huurt ons in voor alle werkzaamheden aan dak en muur. Het plaatsen van gevelbekleding is een van die zaken waar we extra goed overleggen met onze klanten. De gevel bepaalt immers het uiterlijk van uw woning en is aan smaak en mode onderhevig. Wij zorgen ervoor dat u alle mogelijkheden op een rijtje hebt voordat u beslist.