Timmerwerk en lekkages verhelpen vanuit Eindhoven

Vraag een offerte aan

Als u een getalenteerde klusjesman nodig heeft voor verschillende klussen, belt u Provario Daktechniek. Voor alle bouwwerkzaamheden zijn wij in te zetten met een garantie op een perfect resultaat. Maar ook loodgieterswerkzaamheden voeren wij geregeld uit voor onze klanten. Alle grote en kleine ongemakken die zich in uw huis voordoen kunt u aan uw vertrouwde klusjesman overlaten. Bel Provario Daktechniek ook voor timmer- en loodgieterswerk.

Lekkages met spoed verhelpen

Lekkages aan het dak dienen zo snel mogelijk verholpen worden. Doorsijpelend hemelwater kan veel schade aanrichten. Uw houtwerk gaat rotten als het iets te lang vochtig is geweest en ook de isolatie van uw huis krijgt op den duur een flinke knauw. In plaats van pannetjes onder de plek van het lek te zetten of het dicht te stoppen met oude kranten, belt u met een ervaren dakspecialist. Wij zijn dagelijks tot 22:00 uur voor spoedgevallen te bereiken op 06 - 48 33 61 09.

Neem contact op

Timmerwerken in en om het huis

U hoeft geen dure aannemer te bellen voor het timmeren van een kinderkamer of het plaatsen van een dakkapel. Provario Daktechniek staat ook als timmerman zijn mannetje. Zelf vinden wij het fijn om variatie in ons werk te hebben en zo onze vaardigheden te onderhouden.

Maak een afspraak

Loodgieterswerk en andere werkzaamheden

In, op en om het huis hangen veel dingen met elkaar samen. Het is juist daarom een goed idee om een allround vakman voor al uw klussen in uw telefoon te hebben staan. Eén belletje en u weet waar u aan toe bent. Dat kan voor nieuwe zonnepanelen zijn maar zeker ook voor loodgieterswerkzaamheden als het doortrekken van een leiding of het aansluiten van een vaatwasser.

Bel voor een spoedklus